<p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Θερμοπρόσoψη

 

ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

 

 


Η εξηλασμένη πολυστερίνη, FIBRANxps, είναι η κατάλληλη θερμομόνωση για τα κτήρια και τη βιομηχανία, λόγω των εξαιρετικών τεχνικών της χαρακτηριστικών. 
 
Το FIBRANxps αποτελεί μια ολοκληρωμένη ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ, που προστατεύει από ακραίες θερμοκρασίες, διατηρεί τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του ακόμα και μετά από πολύχρονη μηχανική φόρτιση και σε μόνιμα υγρό περιβάλλον. Το FIBRANxps προσφέρεται στην μορφή απλών πλακών ή σε προκατασκευασμένα στοιχεία με επικάλυψη γυψοσανίδας ή τσιμεντοκονίας ή κεραμικού πλακιδίου.

 

 

ΔΙΟΓΚΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

 

 


Το θερμομονωτικό υλικό του μέλλοντος ονομάζεται Neopor®. To Neopor®είναι προϊόν έντονης έρευνας της BASF® και αποτελεί ένα νέο καινοτόμο υλικό Διογκωμένου Πολυστυρενίου. Έχει ασημένιο γκρι χρώμα και προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη θερμομονωτική απόδοση σε σχέση με τα συμβατικά θερμομονωτικά υλικά.

 

 

ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ

 

 

Κορυφαία λύση για την εξωτερική θερμομόνωση είναι με διαφορά η αξιοποίηση του πετροβάμβακα FIBRANgeo. Δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης. Ο πετροβάμβακας είναι το μοναδικό υλικό που σε ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για το κέλυφος του κτηρίου αποδίδει 4 οφέλη αντί για 1 και η μόνη ελληνική βιομηχανία που το παράγει (και μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές) είναι η FIBRAN.
 
Ο πολύ χαμηλός συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας (λD=0,036 W/mK), εγγυάται την άριστη θερμομόνωση του τοίχου και πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Ο πολύ υψηλός συντελεστής ηχοαπορρόφησης (αw = 0,95), εξασφαλίζει την ησυχία στο εσωτερικό του κτηρίου, γιατί βελτιώνει την ηχομόνωση των τοίχων κατά 10 έως 15 dB, και μειώνει τον εισερχόμενο θόρυβο κατά τουλάχιστον 70 %.
 

 

 

ΚΟΛΛΕΣ - ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ

 

 

 

 

ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ

 

 




Αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα εξωτερικής θερμομόνωσης & πατητής τσιμεντοκονίας.
Εξαιρετικής αντοχής.Προσφέρει αντιαλκαλική προστασία των συστημάτων. Ιδανικός οπλισμός για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.  
 
Υαλόπλεγμα λευκό 4 * 4,9 βάρους 160gr/m2

 

 

ΑΚΡΥΛΙΚΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ

 

 

 

 

ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ

 

 

 

 

ΣΟΒΑΔΕΣ ΥΔΡΥΑΛΟΥ

 

 

 

 

ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΟΒΑΔΕΣ

 

 

 

 

ΑΣΤΑΡΙΑ ΣΟΒΑΔΩΝ

 

 

 

 

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ