<p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <p>Δομικά Υλικά</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.spyropoulosoe.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Έτοιμοι Σοβάδες
ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ


 

MARMOCRET 1
Έτοιμος σοβάς μονής στρώσης
Έτοιμος σοβάς μονής στρώσης. Εφαρμόζεται σε πάχος έως 3 cm ανά στρώση. Η χρήση του προαπαιτεί την εφαρμογή «πεταχτού». Αναμιγνύεται μόνο με νερό.
 
MARMOCRET PLUS Fine
 
Ρητινούχος σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης - Λεία επιφάνεια • Λευκός ή έγχρωμος • Υδαταπωθητικός
Ρητινούχος, έγχρωμος, υδαταπωθητικός σοβάς, για το τελικό χέρι του σοβά. Κατάλληλος για την κατασκευή λείων επιφανειών, σε υποστρώματα με ιδιαίτερες απαιτήσεις ελαστικότητας και πρόσφυσης.  
 
 
MARMOCRET PLUS Decor
 
Ρητινούχος σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης - Αδρή  επιφάνεια • Λευκός ή έγχρωμος • Υδαταπωθητικός
Ρητινούχος, έγχρωμος, υδαταπωθητικός σοβάς, για το τελικό χέρι του σοβά. Κατάλληλος για τη διαμόρφωση αδρής-διακοσμητικής επιφάνειας, σε υποστρώματα με ιδιαίτερες απαιτήσεις ελαστικότητας και πρόσφυσης.  
 
MARMOCRET GRAFFIATO
 
Ρητινούχος, υδαταπωθητικός σοβάς. Αδρή επιφάνεια
Ρητινούχος, υδαταπωθητικός σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης, για το τελικό χέρι του σοβά. Διαθέτει αδρανές με ειδικά διαβαθμισμένη κοκκομετρία για τη διαμόρφωση ιδιαίτερα αδρής-διακοσμητικής επιφάνειας.
 
UNICRET-FAST
Ταχύπηκτος, λευκός επισκευαστικός σοβάς
Ταχύπηκτος, λευκός επισκευαστικός σοβάς. Ιδανικός για επιδιορθώσεις σε παλιές και νέες κατασκευές.
 
ISOMAT ΜΤ-80
 
Λάσπη κτισίματος
Έτοιμο κονίαμα για κτίσιμο. Η χρήση του απαιτεί μόνο την προσθήκη νερού.
 
«ΛΕΥΚΟΣ ΣΟΒΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΡΩΣΗΣ» Μ-610 2 ΣΕ 1
Ο λευκός σοβάς μιας στρώσης Μ610 «2 ΣΕ 1» προσφέρει γέμισμα και φινίρισμα μαζί, συντομεύοντας τη διαδικασία σοβατίσματος από «2 χέρια σε 1». Εφαρμόζεται απαραιτήτως μετά από καλό πεταχτό.
Ο Μ610 είναι μίγμα λευκού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 1,4mm και ειδικών βελτιωτικών, σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση. Εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και εξαιρετική τελική επιφάνεια.
MP 75 L έτοιμος σοβάς μηχανής 40kg/σακκί 
  Rotband έτοιμος σοβάς χειρός 40kg/σακκί